Filmhusene

Rækkehuse til salg i Værløse

I det tidligere militærområde Flyvestation Værløse går vi snart i gang med at bygge svanemærkede rækkehuse i 2 og 3 etager. Vi forventer, at de første ejerboliger står klar til indflytning i løbet af 2024. Vi kalder nybyggeriet for Filmhusene, da hangaren har dannet rammen om flere film og TV-optagelser. I dag bliver den gamle flyvestation brugt til kulturelle arrangementer. Du kommer til at bo på Faldskærmsvej, så der er også en reference til den historiske flyvestation i din hverdag.

Fakta om Filmhusene

I Filmhusene får du både din egen for- og baghave samt rig adgang til grønne fællesarealer og natur. Du har også eget redskabsskur og privat cykelparkering. Og flytter du ind i en bolig i 3 etager, får du egen tagterrasse. Kvalitet er gennemgående, så trin, håndlister og gulve er i eg. Køkkenet er fra HTH og hvidevarerne fra Siemens. Rækkehusene opføres i rækker á 4-12 boliger med hvert sit udtryk. Facader af mørk skifer med felter i træ og metal bliver overfladebehandlet forskelligt for at skabe variation.

  • Boligtype: Rækkehus
  • Værelser: 4 - 5
  • Pris: ikke bekræftet
  • Størrelse: 112 - 144 m²
  • Antal boliger: ikke bekræftet
  • Til salg: 0
  • Indflytning fra: Ikke fastsat endnu

Udlev boligdrømmen i Værløse

Værløse er et område med fantastisk natur, søer, skove og marker. Her finder du både Furesø, Farum Sø og Søndersø. Samtidig er der et rigt kultur- og fritidsliv med bl.a. gode musikskoler, tennis og sejlsport. Der er ikke langt til København. Du kommer hurtigt ind til byen - enten via motorvejen, S-tog eller på en god cykeltur.

Cirkelbuen lejlighed trappe

Det enkle liv i egen bolig

Alle boliger i Værløse er nybyggede, så der er intet at istandsætte. Ingen vægge skal males, og ingen huller skal spartles. Du møder heller ingen ubehagelige overraskelser i afløb eller lugtgener fra køleskabet. Husene er på alle måder en god investering i hverdagen.

Se boliger